Подробно търсене

ДЕЛМАР ХИПЕРТОНИК СПРЕЙ ЗА НОС 50МЛ МЕДОКЕМИ

Кат. номер 78973

Кратко описание
ДЕЛМАР ХИПЕРТОНИК назален спрей 50 мл.
Производител
МЕДОКЕМИ ЛИМИТИД
0 от 5
5,39 лв.
Запази в любими

Описание

ДЕЛМАР ХИПЕРТОНИК назален спрей 50 мл.

 

Делмар Хипертоник e спрей за нос, който съдържа 3,7% разтвор на морска вода (хипертоничен разтвор), минерални соли и микроелементи, които подобряват функционирането на носната лигавица.

при инфекции на носните пътища - при алергичен или вазомоторен ринит - за носна лигавица с нарушена физиологична функция

 

- намаляване на отока на носната лигавица, поради извеждането на излишната течност от междуклетъчното пространство във възпалената носна лигавица, чрез механизма на осмозата - подобряване на проходимостта на носните пътища при настинка и хрема - облекчаване на дишането през носа при хора, които страдат от алергичен или вазомоторен ринит

 

Делмар Хипертоник е подходящ за употреба при възрастни и деца (над 2-годишна възраст).

Делмар Хипертоник осигурява по естествен път, бързо и лесно облекчаване на симптомите на запушения нос и подпомага почистването и овлажняването на носната кухина.

Делмар Хипертоник естествено и ефективно се грижи за правилното функциониране на носа и носната лигавица.

Делмар Хипертоник е хипертоничен разтвор на морска вода и съдържа 37 mg морска сол в 1 ml вода (3,7%). Отпушва носа и може да се използва неограничено време.

 

 

Преди употреба първо отстранете защитния пръстен и премахнете прозрачния защитен капак на накрайника. Упражнете внимателно натиск няколко пъти върху помпата докато първите пръски от разтвора излязат от бутилката. Поставете внимателно наконечника в едната ноздра при изправена глава и натиснете помпата. По време на приложението трябва леко да вдишате през носа. Прилага се по една или две дози във всяка ноздра няколко пъти на ден, когато е необходимо. Ако е необходимо, повторете описаните стъпки и за другата ноздра. След употреба почистете накрайника. Поставете обратно прозрачния капак на накрайника. По хигиенни съображения всеки потребител на продукта трябва да разполага със своя собствена опаковка.  

 

Опаковка: 50 мл.

 

Производител: Medochemie Ltd., Кипър.

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели