Подробно търсене

ДЕЛМАР ХИПЕРТОНИК СПРЕЙ ЗА НОС 50МЛ МЕДОКЕМИ

Кат. номер 78973

Кратко описание
ДЕЛМАР ХИПЕРТОНИК назален спрей 50 мл.
Производител
МЕДОКЕМИ ЛИМИТИД
0 от 5
5,39 лв.
Запази в любими

Описание

ДЕЛМАР ХИПЕРТОНИК назален спрей 50 мл.

 

Делмар Хипертоник e спрей за нос, който съдържа 3,7% разтвор на морска вода (хипертоничен разтвор), минерални соли и микроелементи, които подобряват функционирането на носната лигавица.

при инфекции на носните пътища - при алергичен или вазомоторен ринит - за носна лигавица с нарушена физиологична функция

 

- намаляване на отока на носната лигавица, поради извеждането на излишната течност от междуклетъчното пространство във възпалената носна лигавица, чрез механизма на осмозата - подобряване на проходимостта на носните пътища при настинка и хрема - облекчаване на дишането през носа при хора, които страдат от алергичен или вазомоторен ринит

 

Делмар Хипертоник е подходящ за употреба при възрастни и деца (над 2-годишна възраст).

Делмар Хипертоник осигурява по естествен път, бързо и лесно облекчаване на симптомите на запушения нос и подпомага почистването и овлажняването на носната кухина.

Делмар Хипертоник естествено и ефективно се грижи за правилното функциониране на носа и носната лигавица.

Делмар Хипертоник е хипертоничен разтвор на морска вода и съдържа 37 mg морска сол в 1 ml вода (3,7%). Отпушва носа и може да се използва неограничено време.

 

 

Преди употреба първо отстранете защитния пръстен и премахнете прозрачния защитен капак на накрайника. Упражнете внимателно натиск няколко пъти върху помпата докато първите пръски от разтвора излязат от бутилката. Поставете внимателно наконечника в едната ноздра при изправена глава и натиснете помпата. По време на приложението трябва леко да вдишате през носа. Прилага се по една или две дози във всяка ноздра няколко пъти на ден, когато е необходимо. Ако е необходимо, повторете описаните стъпки и за другата ноздра. След употреба почистете накрайника. Поставете обратно прозрачния капак на накрайника. По хигиенни съображения всеки потребител на продукта трябва да разполага със своя собствена опаковка.  

 

Опаковка: 50 мл.

 

Производител: Medochemie Ltd., Кипър.

 

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели