Подробно търсене

ДЕЛМАР СПРЕЙ ЗА НОС 50МЛ МЕДОКЕМИ

Кат. номер 56222

Кратко описание
 ДЕЛМАР СПРЕЙ ЗА НОС 50МЛ МЕДОКЕМИ     Делмар e спрей за нос, който съдържа 0,9% разтвор на морска вода (изотоничен разтвор), минерални соли и микроелементи, които подобряват функционирането на носната лигавица.
Производител
МЕДОКИМИ ЛИМИТИД
0 от 5
7,09 лв.
Запази в любими

Описание

 ДЕЛМАР СПРЕЙ ЗА НОС 50МЛ МЕДОКЕМИ

 

 

Делмар e спрей за нос, който съдържа 0,9% разтвор на морска вода (изотоничен разтвор), минерални соли и микроелементи, които подобряват функционирането на носната лигавица. Делмар се препоръчва за: - при престой в затворени помещения и продължителен контакт в социални общности – училища, детски градини, клубове и др. - за почистване на носните пътища при настинка и хрема - при алергичен или вазомоторен ринит

 

- за запазване на физиологичните характеристики на носната лигавицa при хора, които прекарват много време в затворени помещения с климатик или отопление - при хора, които страдат от сухота на носната лигавица

 

Делмар спрей за нос е подходящ за употреба при възрастни и деца (от раждането).

Делмар спрей за нос възстановява естествената влажност на носната лигавица, повишава самопочистващата ѝ способност и образува защитен повърхностен слой.

Делмар спрей за нос естествено и ефективно се грижи за правилното функциониране на носа и носната лигавица.

Редовната употреба на Делмар спрей за нос намалява риска от инфекции на горните дихателни пътища.

Делмар спрей за нос е изотоничен разтвор на морска вода и съдържа 9 mg морска сол в 1 ml вода (0,9%). Омекотява секретите в носа, за да улесни отстраняването им и може да се използва неограничено време.

 

Преди употреба първо отстранете защитния пръстен и премахнете прозрачния защитен капак на накрайника. Упражнете внимателно натиск няколко пъти върху помпата докато първите пръски от разтвора излязат от бутилката. Поставете внимателно наконечника в едната ноздра при изправена глава и натиснете помпата. По време на приложението трябва леко да вдишате през носа. Прилага се по една или две дози във всяка ноздра няколко пъти на ден, когато е необходимо. Ако е необходимо, повторете описаните стъпки и за другата ноздра. След употреба почистете накрайника. Поставете обратно прозрачния капак на накрайника. По хигиенни съображения всеки потребител на продукта трябва да разполага със своя собствена опаковка.    

Съхранение:

Съхранявайте при температура под 25° С.

 

Производител: Medochemie Ltd., Кипър.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели

Други продукти от МЕДОКИМИ ЛИМИТИД